Vacature Kok (M/V)

Ben jij creatief en sociaal, en heb je een passie voor eerlijk en biologisch eten? Wij zoeken per direct een enthousiaste en ervaren nieuwe collega voor in de keuken voor 38 uur per week (fulltime).

 

Biologisch & Bewust

Wij werken met 100% biologisch vlees, eerlijke ingrediënten en diverse fair-trade producten. Bij het samenstellen van onze menukaart ligt de focus op het seizoen en de daarbij behorende producten en werken wij zoveel mogelijk met producten uit de regio. Met een gevarieerd aanbod aan vegetarische en verantwoorde gerechten staan wij voor puur en smaakvol eten & drinken.

 

De functie

Als kok ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de bereiding van de diverse gerechten in de warme keuken, koude keuken of patisserie. Je hebt een actieve rol t.a.v. kwaliteit, trends, kooktechnieken en je draagt suggesties en ideeën aan ter verbetering van de keuken. Je bent een bepalende factor qua efficiency, orde, netheid, voedselveiligheid, hygiëne en HACCP en sfeer.

 

Profiel

• Je bent resultaatgericht, kwaliteitsbewust, sociaal en collegiaal ingesteld;

• Je kan zowel zelfstandig als goed in teamverband werken;

• Je bent flexibel inzetbaar en woonachtig in de omgeving van Utrecht. 

 

Wij bieden

Een inspirerende en professionele werkomgeving. Omdat we zowel lunch, diner als borrel serveren zijn de tijden ook variërend en wordt er goed gekeken naar iemands persoonlijke profiel en ambities. Werk en privé moeten immers samen gaan.

 

Ben jij onze nieuwe keukenheld? Iemand die houdt van aanpakken met relevante werkervaring en/of een passie voor koken. Dan ben je bij ons van harte welkom! Uren en gewenste aanvangsdatum kan in overleg. Heb je interesse? Mail dan je cv en motivatie naar keuken@hartlooper.nl.